13.09.2008

ŞEHİR”İN EYLÜL 2008

EYLÜL 2008 SAYISI ÇIKTI
Şehir Sayı: 38 Eylül 2008Şehir, Aylık Kültür ve Edebiyat DergisiYerel Süreli YayınSayı: 38Eylül 2008Sayfa: 28Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni,İbrahim TığYazışma adresiBölge Haber Gazetesi 67800 Devrek-ZONGULDAKE.Posta: ibrahimtig@gmail.comEderi: 3 YTL.Yıllık: 30 YTL.Posta Çeki Hesap No:1487201
İçindekiler:Zonguldak’ın tek Kültür ve Edebiyat Dergisi olan Şehir’in Eylül 2008 sayısı çıktı. Bölge Haber Gazetesi’nin paralı kültür sanat eki olarak yayınlanan “Kültür ve Edebiyat Dergisi Şehir” Eylül 2008 tarihli baskısıyla 38. sayısına ulaştı.
Derginin bu sayısının Dosya Konusu: ŞİİR DİLİ VE TÜRKÇE.
Bu konuda yapılan soruşturmaya katılan Burhan Günel, Ahmet Günbaş, Güngör Gençay, Perihan Baykal, Baki Ayhan T. Şeref Bilsel ve Meral Uludağ’ın verdiği yanıtları okuyacaksınız.Dergide; Ahmet Uysal, M.Mahzun Doğan, İhsan Topçu, Mithat Yaban, H.Deniz Ünal, A. Kemal Hızıroğlu, Süheyla Taşçıer, Ersan Erçelik, Hasan Taşçı, A.Yılmaz Tuncer, Tamer Abuşoğlu, Utku Kaygusuz, Kemal Gündüzalp, Erhan Tığlı, Recep Adıgüzel, İlker Gören, Hakan Kartal, İbrahim Tığ şiirleriyle, M.Hıfzı Aksoy “Çocuk ve Anne”, Mine Ömer’in Kentin Durgun Sevgisi” isimli öyküleri, Lütfiye Aydın’ın “Dost Mektubu”, Fahrettin Koyuncu “Zamanın Eleğinden Günlükler-2008”, Oğuz Tümbaş “Ege Günlüğü” başlıklı günceleri yer alıyor.Dergide “1. Zeus Şiir Ödülü”nü “Birdir İki” dosyasıyla kazanan Ferhad Gülsün’le, şair Müslüm Danaoğlu’nun yaptığı söyleşiyi bulabilirsiniz.Bülent Güldal’da “Şiirler, Şairler, Kitaplar-11” başlıklı yazısında Şair M.Mahzun Doğan’ın yeni çıkan kitabı “Yalnız Ev”e değiniyor.Dergide, Özgür Karakaya ve Mehmet Özçataloğlu da denemeleriyle yer alıyor.
Derginin Sahipliğini ve Genel Yayın Yönetmenliğini İbrahim Tığ yapıyor.
Şehir’in iletişim adresi:ibrahimtig@gmail.com

Hiç yorum yok: